logo de monlacets

Mybags

Litteät kengännauhat tummansininen

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Partagez-le :

Expédition

L’expédition rapide et fiable vous garantit de recevoir vos lacets en un rien de temps.

Livraison GRATUITE

Sur les commandes de plus de 29€.

Paiement sécurisé

Le paiement est 100 % sécurisé.

Produits fréquemment achetés ensemble

Beskrivning

Eleganssi Yönsinisessä

Litteät yönsiniset kengännauhat tuovat tyylikkyyttä kenkiisi
Sukella yölliseen eleganssiin litteillä yönsinisillä kengännauhoillamme. Nämä kengännauhat on suunniteltu lisäämään ripaus hienostuneisuutta suosikkikenkiisi. Olipa sinulla Converset, Niket, Adidakset tai Vansit, nämä nauhat ovat täydellisiä tyylisi kohottamiseen.

 • Suunniteltu vaikuttamaan : Litteät yönsiniset kengännauhat on suunniteltu erottumaan. Niiden syvä ja rikas sävy kiinnittää heti huomiota, tehden kengistäsi asusi keskipisteen.
 • Täydellinen istuvuus : 8 mm leveät nauhat sopivat monenlaisiin kenkiin. Niiden antelias pituus mahdollistaa mukautetun istuvuuden optimaalista mukavuutta varten.
 • Ylittämätön kestävyys : Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut kengännauhamme kestävät päivittäistä kulutusta. Ne pysyvät paikoillaan, vaikka olisit aktiivisimmissa seikkailuissasi.

Monipuolinen Tyyli Kaikille Kengillesi

Kengännauhat sopivat Converseen, Nikeen, Adidakseen ja Vanseihin
Älä etsi kauempaa monipuolisia kengännauhoja. Litteät yönsiniset nauhamme sopivat yhteen monien tunnettujen merkkien kanssa, kuten Converse, Nike, Adidas ja Vans. Tässä syyt, miksi ne ovat ihanteellinen valinta:

 • Sopivat kaikkiin tilaisuuksiin : Olitpa sitten lisäämässä ripauksen tyylikkyyttä Converseihin tai korostamassa Nikesi ikonista tyyliä, nämä nauhat ovat ihanteellinen ratkaisu. Ne sulautuvat saumattomasti mihin tahansa asuun.
 • Paljasta persoonallisuutesi : Kengät ovat henkilökohtaisen tyylisi ilmaus. Näillä nauhoilla voit näyttää luovuutesi ja ainutlaatuisuutesi.
 • Helppo vaihtaa : Voit vaihtaa ne nopeasti, antaen kengillesi uuden ilmeen ilman vaivaa.

Muoti Jalkojesi Alla
Tyylin räjähdys tennareillesi

Muuta tennarisi muodin mestariteokseksi litteillä yönsinisillä kengännauhoillamme. Tässä syyt, miksi nämä nauhat ovat välttämättömiä kaikille tennareiden ystäville:

 • Loisto ja glamour : Nämä kengännauhat lisäävät ripauksen loistoa suosikkitennareihisi. Kiinnitä huomiota ja ole huomion keskipisteenä.
 • Huippulaatu : Käytämme ensiluokkaisia materiaaleja taataksemme maksimaalisen pitkäikäisyyden. Sinun ei tarvitse tinkiä laadusta tyylin vuoksi.
 • Pakollinen keräilijöille : Tennareiden keräilijät tietävät, että jokainen yksityiskohta on tärkeä. Nämä nauhat lisäävät arvoa kokoelmaasi.

Ytterligare information

Vikt 0,3 kg
Dimensioner 5 × 5 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Litteät kengännauhat tummansininen”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
  0
  Votre panier
  Votre panier est videRetour à la boutique